Hier krijg je de smaak te pakken

A PLACE FOR PEOPLE ON THE ROAD TO TAKE A BREAK

Breakpoint is part of G&V Energy Group. Met G&V transformeren we onze klassieke petrol shops (Esso Snack & Shops) tot aangename en trendy locaties. Hiervoor creëerden we een eigen nieuw Breakpoint-concept waar klanten met plezier stoppen om een pauze te nemen.

Daarnaast baten we ook twee Delhaize Shop & Go concepten uit.

Met ons dynamisch team van maar liefst 400 enthousiaste medewerkers, bundelen we dagelijks onze krachten om de klanten te verwennen met een stralende glimlach, een heerlijke koffie met ontbijt, smakelijke lunches en een nette omgeving!

Ontdek onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wat mag je verwachten?

EÉN HECHTE BENDE

Een luisterend oor, een schouderklopje. Als team zijn we er voor elkaar. Bij Breakpoint bieden we onze collega’s stabiliteit en waarderen we elkaars authentieke persoonlijkheid. Welke functie we ook uitoefenen, hier is iedereen evenveel waard.

EÉN HECHTE BENDE

VOLLE GAS VOORUIT

Onze groei? Die is on point. We blijven duurzaam innoveren en uitbreiden, toch blijven we als collega’s dicht bij elkaar. Onze carrière kruiden we met trainingen en kansen. Blijven doen waar je goed in bent of ontdekken wat je misschien nog liever doet? Hier staan groeikansen op het menu.

VOLLE GAS VOORUIT

WERKGELUK IN ONZE SMILE

Flexibiliteit, variatie en een goede work-lifebalance, dat zijn de geheime ingrediënten van onze tasty job. Met een grote glimlach en opgeladen batterijen verwennen wij dagelijks onze klanten als gasten. Hier willen we nog jarenlang het beste van onszelf blijven geven.

WERKGELUK IN ONZE SMILE

100% BELGIAN COMPANY

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?