Welkom bij Breakpoint

Bekijk onze vacatures 👇

Healthy variation and Belgian feelgood at any moment

Ready to become a Breakpointer?

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

About Breakpoint

Breakpoints Vision

De centrale gedachte van onze visie is dat de wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn. Daarom werd er besloten vanuit de G&V Energy Group om onze klassieke petrolshops om te vormen tot aangename trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meetingpoint met zakenrelaties onderweg.

Breakpoints Vision

Breakpoint Concept

YOUR ONE STOP SHOP BREAKPOINT: Voor de sales rep die graag een koffie on-the-go wil. Voor de studente die op zoek is naar een snel ontbijt. Voor de zakenman die voor een gezonde hap wil gaan. Voor de trucker met een hongertje. Voor de jonge papa die geen tijd had om een lunchpakket te voorzien. Voor het dagelijks taartje van Simonne. Of als je gewoon even nood hebt aan een break. We hebben voor elk wat wils!

Breakpoint Concept

Breakpoint Family

Happy people zorgen voor happy customers. Een goede sfeer, een heerlijke koffie met een fijne babbel, een werkplek waar mensen zich thuis voelen, dat vinden wij bij Breakpoint uiterst belangrijk. Samen bouwen we aan het succes van dit nieuw shopconcept. En voor de toppers onder jullie zijn er tal van doorgroeimogelijkheden in ons team. Ready to join our family?

Breakpoint Family

100% BELGIAN COMPANY

Time flies

Hou je van veel afwisseling en is werking met voeding helemaal jouw ding? Bij breakpoint vliegt de tijd voorbij dankzij je variërend takenpakket. Je kent je vaste klanten, maar ontmoet elke dag nieuwe gezichten.

Happy Breakpoint

Happy people zorgen voor happy customers. Bij breakpoint staan teamwork en klantencontact centraal.

Advantages

Competitief salaris met tal van voordelen waaronder personeelskorting op de shopartikelen en het krijgen van maaltijdcheques. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden voor de toppers onder jullie.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?